In Londen vind je nu een cocktail bar… voor honden

De hond is de beste vriend van de mens en dus leggen we onze viervoeters maar al te graag stevig in de watten. De hele dag door worden ze verwend met knuffels, speeltjes, aangepast hondeneten (dat meer kost dan onze eigen maaltijd) en noem maar op. Maar je kan nog een stapje verder gaan.

Accepteer cookies om deze inhoud weer te geven.
door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Is niets goed genoeg voor je trouwe viervoeter? Wil je he of haar al je liefde laten zien? En ben je zelf niet vies van een citytrip? Hoog tijd om een bezoekje aan Londen te brengen.

Hapje en drankje

In de Britse hoofdstad is namelijk zopas een heuse cocktailbar voor honden geopend. Ja, dat lees je goed, cocktails. Voor honden. Bij Barkney Wick konden hondenbaasjes al eerder terecht voor een kapsessie en nu kunnen ze er op het terras genieten van een hapje en een drankje - helemaal doggy proof. De cocktails bevatten geen alcohol en kregen namen als Bloodhound Mary, Barkarita en Howlapaw Sling. En net zoals de hondenbrokjes zijn ze geschikt voor zowel mens als dier. Alleen geschikt voor zij die echt alles delen met hun hond.