Met deze playlists gaat het studeren heel wat vlotter

De examens zijn volop aan de gang. Om volledig in de studiezone te komen, kan je op Spotify heel wat playlists vinden die je kunnen helpen om je concentratie te bewaren. We sommen enkele afspeellijsten voor je op.

door
Redactie online
Leestijd 1 min.

All nighter

Wie wel eens nachtje door studeert, kan deze playlist opzetten. De lijst bestaat uit trap en elektronische beats. Wie weet sleurt dit je wel door je nachtelijke studeersessie.

Intense studying

Ben je iemand die helemaal in zijn cursussen kruipt en de rest van de wereld wil vergeten? Dan is deze playlist helemaal voor jou geschikt. De afspeellijst bestaat uit pianomuziek die je in opperste concentratie brengt.

Brain food

Deze playlist bestaat uit electromuziek waarin je volledig wordt in meegezogen. De lijst is niet alleen geschikt voor het studeren, maar ook als je nood hebt aan ontspanning. Dansen maar!

Natural concentration

Voor wie niet echt baat heeft bij elektronische en klassieke muziek, is er ook nog de playlist met natuurgeluiden. Dankzij de afspeellijst waan je je in een bos met fluitende vogeltjes of lijkt het alsof de zee naast je kamer golft.

Jazz for study

Liefhebber van jazz? Dan is deze playlist ideaal voor jou. De lijst bestaat uit instrumentale jazz en doet je volledig focussen. Op de tonen van warme blazers en dissonante klanken heb je je cursus in een-twee-drie geblokt.