Met deze vier beautytrends doe je beter niet mee

Beautytrends komen als paddenstoelen uit de grond. Elke week is er wel iets nieuws dat je moet uitproberen. Maar waar doe beter je niet aan mee? We zetten ze even voor je op een rijtje.

door
Online redactie
Leestijd 2 min.

Glitter op je haarwortels

Deze trend probeer je beter niet want de glitter vind je twee maanden later nog terug in je haar. Wil je toch graag iets speciaals doen? Verf je haarwortels dan in een andere kleur of doe je haar in een opvallend kapsel.

Geklonterde wimpers

Wie wil er nu wimpers met klonters in? Dat is waarschijnlijk je eerste gedachte bij het horen van deze trend. Geloof het of niet, dit is helemaal terug want zo lijkt het namelijk of je langere wimpers hebt. Zie je ze toch liever wat langer? Gebruik dan een wimperkruller of valse wimpers.

Overdreven contouren

Clown-contouring, zo heet deze trend, begon als een grap maar groeide uit tot een begrip in de beautywereld. Een beetje contouren kan, maar doe het met mate. Laat dit dus maar over aan experts. Je kan beter een goede bronzer of foundation gebruiken.

Wenkbrauw 'cuts'

Je maakt een streepje in je wenkbrauw waardoor het dus niet meer mooi doorloopt. Kijk vooraleer je dit wil doen of je er de juiste wenkbrauwen voor hebt. Heb je niet echt volle, lange wenkbrauwen, dan begin je er best niet aan. Pas ook goed op dat je niet te veel weg doet, want anders blijft er niet veel meer van over.