OEF, last-minute cadeautjes voor Valentijn

Je hebt de ochtend in een zee van rust doorgebracht, bent met een koffie in de hand naar het werk vertrokken en plots realiseer je je dat het vandaag Valentijn is. Het idee dat je straks met lege handen moet thuiskomen, geeft je paniek. Je bent reeds op het werk en zoekt nog een snelle tussenstop of iets dat je in no-time in elkaar kan knutselen. Geen paniek, wij zetten met veel plezier enkele last-minute cadeautjes voor jou op een rijtje.

door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

Bloemenautomaat

Bloemen zeggen meer dan 1.000 woorden. Je kan een versboeketje halen bij de lokale bloemist of beroep doen op een bloemenautomaat. Sinds enkele jaren doen zij hun opmars en aangezien ze 24/7 open zijn, trekken ze meer en meer aandacht. Ook droogbloemen zijn op heel wat plekken te vinden. Ze zijn onverwelkbaar, net als jullie liefde. Je kan in je middagpauze even snel de stad intrekken. Gegarandeerd prijs bij een pop-upwinkel of een andere jonge winkel. In de flora en fauna-categorie kan je zeker ook een toffe huiskamerplant scoren. Wist je dat de tropische Monstera en de Calathea 'Blue grass' niet alleen je interieur opfleuren, maar daarbovenop ook de lucht zuiveren?

Zelfgeschreven gedicht

Tijdeloos en waardevol, dat is een zelfgeschreven gedicht altijd. Met een mooi kaartje (dat je perfect in het tankstation langs de weg kan kopen) en enkele lieve woorden, kom je al heel ver. Raak je met je woorden de juiste snaar, dan kan je avond gegarandeerd niet meer stuk. Een ander item uit deze lijst is aan te raden bij dit cadeautje.

Bucketlistbucket

Altijd al eens naar het zuiden van Frankrijk willen rijden met een busje, de hoogste toren van Europa beklimmen of met een hond uit het asiel gaan wandelen? Jullie hebben ongetwijfeld jullie wildste plannen en stoutste dromen al met elkaar gedeeld. Geen beter moment dan vandaag om die allemaal even op te sommen en neer te schrijven. Uitprinten en in een leuk kadertje of printen en in een bokaaltje, en klaar is kees!

Euromillions

‘Je bent een lot uit de loterij’, zong Lil Kleine vijf jaar geleden. Hij zei precies waar het op stond en heeft vandaag meer dan ooit gelijk. Een krasbiljet of lottoticketje met een leuk woordmopje of grappige, symbolische knipoog naar jullie relatie, kan wonderen doen. Maak er een romantisch moment van waar jullie vol spanning afwachten wat het lot jullie te bieden heeft.

Takeaway bij kaarslicht

Kaarsen zijn in leuke vormen en kleuren te verkrijgen in zowat elke winkel. Met wat geluk liggen er enkele in jullie kast die wachten om aangestoken te worden. Je kan er steeds voor kiezen om zelf de keuken in te duiken, maar na een drukke dag op het werk wil je meer tijd voor elkaar natuurlijk. Takeaway is niet voor niets uitgevonden! Een soep of lookbroodje als voorgerecht, sushi of pasta als hoofdgerecht en een dessert met chocolade. Een drie-gangen-afhaalmenu is met enkele klikken in je favoriete delivery-app zo gefikst.