Pixar brengt de iconische Cars-Crocs terug voor volwassenen: «Eindelijk»

Naar aanleiding van de nieuwe Disney+-serie ‘Cars on the Road’ brengt Pixar de iconische Cars-Crocs terug op de markt, ook voor volwassenen. Fans gaan door het dak.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Vanaf 8 september is de nieuwe Pixar-serie ‘Cars on the Road’ te streamen op Dinsey+. De serie verwelkomt opnieuw de vaste personages Lightning McQueen, de knalrode racewagen, en zijn beste vriend Mater, een roestige vrachtwagen. Samen beleven ze dolle avonturen met dino’s en auto’s.

Voor veel fans betekent de animatieserie een shotje nostalgie naar de originele Disney Pixar-film uit 2006, over de ambitieuze Lightning McQueen die door een tegenslag bijleert over vriendschap en andere mooie dingen des levens.

Vlammende Crocs

Om die nostalgie nog een extra boost te geven, sloegen Pixar en Crocs opnieuw de handen in elkaar. Ze laten opnieuw de iconische Cars-Crocs terug op de wereld los. Door het platte design van de muiltjes lijkt de schoen exact op Lightning McQueen. En dankzij de revival van Crocs, zijn de schoenen voor heel wat millennials en Gen Z’ers onweerstaanbaar.

«Ik moet deze hebben», schrijft een fan op Twitter. «Ik heb hier zo lang op gewacht», klinkt het ook elders. En sommige Crocs-aficionado’s weten nu al dat ze hun Cars-Crocs nooit meer loslaten: «Sorry schatje, maar mijn Lightning McQueen Crocs blijven AAN tijdens de seks.»