Skivakantie gepland? Op deze Brusselse tweedehandsbeurs vind je alles wat je nodig hebt

De herfst is goed en wel begonnen, de winter komt eraan en dus wordt het stilaan tijd om na te denken over wat je wil doen tijdens het koudste seizoen van het jaar. Blijf je gezellig thuis en kruip je weg onder een dekentje voor de haard? Ga je naar de plaatselijke kerstmarkt met vrienden en laten jullie je helemaal gaan op de schaatsbaan? Of trek je er dit jaar op uit en ga je op skivakantie?

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Al die opties zijn natuurlijk even leuk, maar ze zijn niet allemaal even budgetvriendelijk. Vooral een skivakantie kan je al snel een aardige duit kosten. Van je verblijf over de skipas tot je outfit: alles kost geld en vaak véél geld.

Skiën maar!

Gelukkig bestaat er voor alles een oplossing en kan je je skivakantie zonder al te veel moeite wat goedkoper maken. Tenminste, als je komend weekend nog niets gepland hebt. Op zondag 17 oktober organiseren de skigebieden Le Clusaz, Le Grand-Bornand, Manigod en Saint Jean de Sixt namelijl een heus ski-evenement in Brussel, inclusief tweedehandsbeurs. Je kan er dus tweedehands skigerief kopen aan een interessant tarief, maar er is meer. Van het leren installeren van sneeuwkettingen op een auto tot een onderhoudssessie voor je skimateriaal: je vindt het er allemaal. Meer info vind je op de website.

Praktisch

La Chaufferie

Rue des Pères Blancs 6

1040 Etterbeek

Zondag 17 oktober van 8 uur tot 15 uur

Gratis toegang