Smeren maar! Hier vind je gratis zonnecrèmeverdelers in België

Dat zonnecrème essentieel is voor je gezondheid, staat intussen buiten kijf. Je huid beschermen tegen de schadelijke zonnestralen zorgt er niet alleen voor dat je velletje langer rimpelloos blijft, maar beschermt je ook tegen veel serieuzere dingen als huidkanker. Reden genoeg dus om je lijf rijkelijk in te smeren met zonnebrand.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Hoewel de prijs van zo’n tube zonnecrème eigenlijk geen excuus zou mogen zijn, kan een goede zonnebescherming je wel aardig wat kosten. Iets wat misschien niet binnen ieders budget past. Wie dezer dagen echter naar de kust, Brugge of Gent gaat, kan zich helemaal gratis insmeren.

SMOTspot

Sundo heeft op die plaatsen namelijk intelligente automaten geïnstalleerd die gratis zonnecrème verdelen. Handig als je je eigen tube bent vergeten of als het qua financiën even wat moeilijker gaat. De automaten geven ook live de UV-index én de temperatuur weer zodat je helemaal op de hoogte bent van de omstandigheden. Als kers op de taart werden de SMOTspots, zoals de automaten heten, ook nog eens goedgekeurd door Test Aankoop. Voor een volledige lijst van de locaties kan je hier terecht.