Speelgoed zonder batterijen cadeau gekregen? Deliveroo levert batterijen met kerst

Binnenkort haasten kinderen zich op kerstdag naar beneden om hun langverwachte pakje open te scheuren. Maar er is één, vaak over het hoofd geziene, speelgoedlabel dat de feestvreugde kan temperen: ‘Batterijen niet inbegrepen’. Laat dat de pret nu niet bederven, want deze kerst kan je batterijen bestellen via Deliveroo. Op zondag 25 december kan je op Deliveroo.be terecht voor last-minute aan huis leveringen van een voorraad batterijen en dit in samenwerking met Panasonic.

Foto Deliveroo
door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

Koop jij net als een kwart van de Belgen slechts enkele dagen op voorhand je kerstcadeautjes? En besef je pas op kerstdag dat je cadeautje geen batterijen bevat en je dus ergens uit je kast nog een AAA, een C of 9V-batterij moet toveren? Je bent niet alleen.

In opdracht van Deliveroo Belgium voerde iVOX een onderzoek rond kerstinkopen onder Belgen uit. Hieruit blijkt dat 20% van de ondervraagden batterijen vergeet te kopen voor hun kerstcadeautjes waardoor 3 op 5 al eens een cadeautje kreeg dat op batterijen werkt, zonder de bijbehorende batterijen.

In vijf steden

«Uit het onderzoek van Deliveroo stelden we vast dat vooral jongeren vaker batterijen vergeten te kopen voor hun kerstcadeautjes», klinkt het bij Deliveroo, die een oplossing klaar had. «Deze kerst levert Deliveroo dus niet alleen heel wat lekkers, maar ook het meest vergeten cadeau-accessoire: batterijen!»

Op kerstdag (zondag 25 december) opent Deliveroo een exclusieve Batteries Included e-shop in Antwerpen, Brussel, Gent, Mechelen en Oostende. Het aanbod omvat 5 Panasonic batterijsoorten: AAA (€ 7,15), AA (€ 7,15), C (€ 6,65), D (€ 6,65) en 9V (€ 6,65).

Urban life

meer Urban life

Spotlight

Zeven op de tien Vlamingen vinden het moeilijk motorrijders tijdig op te merken

Zeven op de tien Vlaamse autobestuurders vinden het moeilijk om motorrijders op de weg tijdig op te merken. Omdat het voorjaar voor veel motorrijders het moment is om zich weer op de baan te begeven, roepen de Vlaamse Stichting Verkeerskunde (VSV) en Vlaams minister voor Mobiliteit en Openbare Werken Lydia Peeters (Open Vld) automobilisten in een nieuwe campagne op om te «kijken kijken» en zo elke motorrijder te zien.

meer Spotlight