Subtiel klaarkomen? Dankzij deze vibrerende onderbroek kan het

Seksspeeltjes komen in alle mogelijke kleuren, vormen en maten. Je kan het zo gek niet bedenken of het bestaat én mensen maken er maar al te graag gebruik van. De meeste van die speeltjes zijn echter vrij opvallend en gebruik je best alleen in de slaapkamer - of op hotel uiteraard. Maar één model leent zicht ook prima voor een avondje uit.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Als jij en je partner eens iets ondeugends willen proberen of als je jezelf simpelweg een verborgen pleziertje wil gunnen, komt de vibrerende onderbroek goed van pas. Subtiel en effectief.

Subtiele afstandsbediening

Klinkt misschien een beetje raar, maar in de meeste gevallen gaat het om een klein, subtiel seksspeeltje dat geleverd wordt met een sexy onderbroek - zowel voor mannen als voor vrouwen bestaat er een uitgebreid aanbod. Het principe achter de meeste modellen is simpel: één onderbroek, één speeltje, één afstandsbediening. Die afstandsbediening wordt soms trouwens verhuld in de vorm van een ring of een app, voor zij die een ‘normaal’ kaske iets te opvallend vinden. Plezier gegarandeerd, maar speel die afstandsbediening vooral niet kwijt - zeker buitenshuis zou dat weleens tot vervelende situaties kunnen leiden...