TIPS & TRENDS. Halloween edition

Halloween staat voor de deur en dat betekent dat het hoog tijd wordt om na te denken over je outfit van de avond! Griezelig of grappig? Aan jou de keuze.

door
Janne Vandevelde
Leestijd 2 min.

FASHION - Monsters in je kleerkast

Wil je in de halloweensfeer komen, maar heb je geen zin om geld uit te geven aan een kostuum dat je maar één keer aantrekt? Levi’s® heeft de klauwen in elkaar geslagen met Universal Monsters, de collectie originele horrorfilms van Universal Pictures. Denk aan ‘Frankenstein’ (1931), ‘The Bride of Frankenstein’ (1935) en ‘The Mummy’ (1932), drie films die veel betekenen voor het horrorgenre.

Wel, deze herfst worden die legendarische monsters echte fashionista’s met hun eigen kledinglijn. De Universal Monsters x Levi’s®-collectie omvat stukken in denim, T-shirts, sweatshirts, tops en accessoires met de posters van deze iconische horrorfilms.

Elk item in de collectie combineert zwart en wit met accenten in neongeel en -groen. De stuks zijn afgewerkt met strakke lijnen, scherpe graphics en verrassende details zoals glow-in-the-dark prints die 's nachts tot leven komen!

FOOD - Huiveringwekkende hotdog

Heb je toch spijt dat je niet all the way gegaan bent met je halloweenkostuum? Deliverbooo to the rescue! Voor het eerst bezorgt Deliveroo niet enkel griezelige gerechtjes om op te eten, maar ook om je in te verkleden. Van een fles ketchup en een hotdog tot een shrimp cocktail en een sushirol: deze kostuums kan je allemaal last-minute bestellen. Daarvoor werkt de bezorgdienst samen met dé feestkenner in Vlaanderen: Las Fiestas in Gent en Aalst. Of je nu non-stop horrorfilms gaat bingen of een halloweenfeest met angstaanjagende hapjes wil organiseren: de nacht van de dood en verderf gaat niet langer onopgemerkt voorbij.

Tot en met maandag 31/10