Toe aan iets nieuws? In deze steden maak je makkelijk een nieuwe start

Het einde van het jaar nadert met rasse schreden en dat betekent dat het tijd wordt om na te denken over de toekomst. Bij een nieuw jaar horen nieuwe kansen, nieuwe voornemens. Hoe extreem je daarin wil gaan, is aan jou om te beslissen.

Accepteer cookies om deze inhoud weer te geven.
door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

De afgelopen paar jaar waren niet bepaald de makkelijkste. De coronacrisis hakte er bij velen sterk in en deed ons anders naar dingen kijken. Prioriteiten werden verlegd, vriendschappen verdwenen en werden geboren, nieuwe carrières werden op poten gezet. Is dat allemaal niet genoeg? Heb je echt nood aan iets anders? Dan is het misschien tijd om je biezen te pakken en naar het buitenland te verhuizen om een nieuw leven te beginnen. Alleen om met anderen, die keuze laten we aan jou.

Maar waar trek je dan naartoe? Wel, verpakkingsbedrijf RAJA maakte een rangschikking van de tien steden waar je het makkelijkst aan een nieuw leven begint. Daarvoor baseerden ze zich onder andere op de lokale huurprijzen, de tewerkstellingsgraad en - ja hoor - de prijs van het bier.

Top tien

1. Athene, Griekenland

2. Austin, Verenigde Staten

3. Barcelona, Spanje

4. Berlijn, Duitsland

5. Kaapstad, Zuid-Afrika

6. Chiang Mai, Thailand

7. Christchurch, Nieuw-Zeeland

8. Kopenhagen, Denemarken

9. Delhi, India

10. Dubai, Verenigde Arabische Emiraten