Wandeldates beu? Gent stelt je ideale romantische dateparcours samen

Wie op single was in coronatijden heeft vast en zeker meer dan genoeg van romantische wandeldates of picknicken in het park. Maar ook wie een relatie heeft, kan na de eindeloze avonden Netflix & Chill weleens een spannende date gebruiken. Daarom besliste Stad Gent om in ‘lovedown’ te gaan en een tool te ontwikkelen die jouw perfecte date samenstelt. Je vult elk wat vragen in en ziezo: de date van je dromen is geregeld. Nu nog de partner van je dromen.

door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

Gent is zo’n beetje het Brugge van Oost-Vlaanderen. Niet alleen omdat de stad tegenwoordig volledig overspoeld wordt door uitgeweken West-Vlamingen, maar ook omdat de authentieke architectuur, de rivieren, kobbelsteentjes en gezellige verborgen parkjes de stad diezelfde middeleeuwse en romantische vibe geven. Een ideale locatie om te daten dus, maar waar begin je?

Het grote aanbod aan datemogelijkheden kan keuzestress met zich meebrengen, maar geen zorgen! Dankzij de Lovedown applicatie op de website van VisitGent, stel je in no-time de perfecte date samen.

Houd je van lekker lang tafelen of kies je toch eerder voor langzaam rondkuieren? Zin in een beetje avontuur of toch meer fan van keeping it casual? De Lovedown tool van VisitGent zorgt ervoor dat jij de gezellige Gentse sfeer kan beleven tijdens het daten. Alle unieke plekjes, restaurants, verblijfplaatsen en activiteiten van de stad worden door de Lovedown tool bij elkaar gesprokkeld en aan de hand van korte vragen wordt jouw perfecte date night van begin tot einde samengesteld!