Wil je proeven: Tony’s Chocolonely’s nieuwe kerstreep

Toegegeven, oktober is nog niet gedaan, maar toch zijn wij stiekem al aan het aftellen naar Kerstmis. De herfst is dan wel mooi en gezellig, uiteindelijk zijn de feestdagen toch hét hoogtepunt van het najaar. En wij zijn duidelijk niet de enigen die zin hebben in de eindejaarsperiode. Ook het Nederlandse chocolademerk Tony’s Chocolonely is al druk bezig met kerst.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Elk jaar komt het bedrijf met een nieuwe speciale kerstsmaak op de proppen en dat is ook in 2021 niet anders. Naast de kerstklassiekers puur candy cane en melk glühwein, die we eerder al konden proeven, lanceert Tony’s nu namelijk melk gemberkoekjes.

Gemberkoekjes klinkt misschien een beetje raar, dus laten we de Engelse term gebruiken: gingerbread. Een koekje dat je vast wel kent van de beroemde gingerbread huisjes, erg populair in Amerika en ook steeds vaker bij ons te zien. Met smaken als kaneel, gember, kruidnagel, nootmuskaat en honing smaakt de chocolade helemaal naar de feestdagen. En alsof dat nog niet genoeg is, kan je je reep zelfs in de kerstboom hangen. Eet je de buitenkant van de reep op, dan houd je namelijk een kerstboom over die niet misstaat tussen je andere kerstversiering. Ook leuk als cadeautje als je het ons vraagt!