WOW. Dit is de duurste adventskalender ter wereld

Het is intussen alweer half november en dat betekent dat december - en de tijd van de adventskalenders - er erg snel aankomt. Hoog tijd dus om de kalender van je dromen in huis te halen, of die nu gevuld is met chocolade, kaas of make-up. Een exemplaar waar je vast ook van droomt, maar waar je hoogst waarschijnlijk het budget niet voor hebt, is de kalender van Tiffany & Co.

door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

Sinds z’n verschijning in de cultfilm ‘Breakfast at Tiffany’s’ is het luxueuze juwelenmerk voor eens en altijd in ons collectieve geheugen gebrand. Velen onder ons dromen ervan om ooit een juweel van Tiffany’s in huis te halen, maar slechts weinigen hebben er het geld voor. En voor de adventskalender van het merk moet je nog een stuk dieper in de buidel tasten.

24 juwelen in een kast

Kan je nog wel van een adventskalender spreken als je cadeautjes komen in een eiken kast van 125 centimeter hoog? Volgens Tiffany & Co wel, dus wie zijn wij om hen tegen te spreken. Het object op zich is dus al de moeite waard, zeker omdat de voorkant gehuld gaat in een kunstwerk van Jean-Michel Basquiat, helemaal in de kleuren van het juwelenmerk. Eens je de kast opendoet, vind je 24 turquoise cadeautjes, die bovendien volledig personaliseerbaar zijn. Geen kalender is dus identiek en je kan je helemaal laten gaan bij de keuze aan juwelen. Perfect als je jezelf of een ander een enorm presentje wil geven. Voor de meesten onder ons blijft het echter bij beelden alleen, maar die zijn ook niet mis.

Ter info: de kalender is slechts in beperkte oplage én op aanvraag te koop. De prijs hangt af van welke juwelen je beslist in de cadeautjes te steken.