WTF. Koelkast styling is trending en dat ziet er zo uit

Hoe Instagramwaardig is jouw koelkast? Wellicht luidt het antwoord «niet», want onze frigo ziet er alleszins niet fotogeniek uit. Restjes eten, een open verpakking geraspte kaas, enkele flesjes bier en andere dingen die een mens nodig heeft om te overleven zien er alles bij elkaar nu eenmaal niet zo mooi uit. 2023 zou 2023 echter niet zijn mocht iemand daar geen oplossing voor gevonden hebben.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

TikTokster Eve Scampoli is voor zover we weten de eerste die met het idee op de proppen kwam om... haar koelkast langs de binnenkant de decoreren, jawel. Een bos bloemen, een beeldje of een mooie bewaardoos: ze doet er alles aan om haar frigo zo Instagramwaardig te maken.

Naar eigen zeggen wordt ze er zelf helemaal vrolijk van, maar wij hebben toch zo onze bedenkingen. Ten eerste: je moet wel een heel grote koelkast hebben om zo om te kunnen gaan met de beschikbare ruimte. Ten tweede: is dat niet een beetje onhygiënisch? Ten derde: waar laat je alle «lelijke» voedingswaren dan? Dus ja, mooi is het wel, maar of we het ook zelf zouden toepassen weten we toch niet helemaal zeker.