Halloween heisa: Welk kostuum past het best bij jou?

Heb jij binnenkort een Halloween-feestje gepland maar last van costume fever? Dan ben je niet de enige. Om je een handje te helpen lanceert Amazon daarom speciaal voor spooky season een Halloween-shop-in-shop, waar je alle Halloween outfits in één klik kan bestellen. Kan jij niet zonder je wederhelft, ben jij een foodie of een echte popmuziek fanaat? Wij helpenje een outfit te vinden die echt bij je past!

door
Redactie online
Leestijd 2 min.

Couple costumes? Yes please! Of het nu gaat om jij en je wederhelft of jij en je bestie, met een matching kostuum stelen jullie ongetwijfeld de show! Kom onverwacht uit de hoek, en kies dit jaar zeker niet voor Barbie & Ken (geloof ons, ie-de-reen, zal dit kostuum aantrekken), maar bijvoorbeeld wel voor iconische lovers zoals Hughie en Annie van The Boys of vorm een dynamisch duo zoals de klassieker Batman en Robin met je beste vriend of vriendin.

De cinefiel

Ruil dit jaar de klassieke Jack Sparrow outfit in voor wat meer onverwachte film- en seriepersonages. Je kan je bijvoorbeeld baseren op enkele populaire series van het afgelopen jaar, zonder al te veel moeite te doen. Kies bijvoorbeeld voor een eenvoudige geruite rok met een rode jas en baret en je wordt de beroemde Midge Maisel uit de hitserie ‘The Fabulous Mrs. Maisel’. De manga- en anime liefhebbers kiezen dan weer voor Luffy uit de super populaire reeks One Piece.

De foodies

Of je nu een echte foodie bent of eerder geniet van een occasionele hamburger, bij de Halloween-shop-inshop van Amazon vind je sowieso een kostuum van je favoriete maaltje. Bovendien zorgen food costumes ongetwijfeld voor de nodige hilariteit op ieder Halloween-feestje.

Het popsterretje

Staan Britney Spears, Olivia Rodrigo en Harry Styles bij jouw on repeat? Look no further en waan je popster voor een dag met een van hun outfits zoals de iconische ‘Hit me baby one more time’- outfit van Britney of kopieer Harry’s outfit van op zijn veelbesproken Fine Line cover.

De lazy dresser

Voor wie niet zo van verkleden houdt, maar geïrriteerde eye rolls op het feestje wil vermijden, heeft Amazon ook voor jou kleine accessoires voor maxi pret! Kies bijvoorbeeld voor een roos en pluk een jurk uit je kast en je tovert jezelf meteen om tot The Bachelorette of ga voor een klassieker zoals dierenoortjes of een eng masker.

Alles wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be