Je haren wassen terwijl je slaapt? Met dit nieuwe product kan het

Er gaat niets boven een goede nachtrust. Wanneer je ‘s ochtends na een heerlijk diepe slaap weer wakker wordt en je helemaal fris en fruitig aan de dag kan beginnen, voel je je de koning(in) te rijk. Tot je beseft dat je net wat te lang bent blijven liggen en dus geen tijd meer hebt om je haren te wassen, waardoor je of te laat komt op het werk, of met een vettig kopske achter je bureau moet zitten. Gelukkig bestaat er voor elk probleem een oplossing.

door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

We kennen het merk Batiste natuurlijk al langer. Het is zonder twijfel het bekendste droogshampoolabel en heeft ons al tijdens menig festival en gedurende heel wat chaotische ochtenden gered van een gênante coupe. Maar wil je droogshampoo goed aanbrengen, dan heb je toch een momentje nodig. Ideaal dus mocht je die extra minuten in de ochtend goed kunnen gebruiken...

Dankzij de nieuwste droogshampoo van Batiste kan dat nu ook. De Overnight Deep Cleanse Droogshampoo breng je namelijk aan voor je ‘s avonds naar bed gaat. Het product doet vervolgens de hele nacht z’n werk, zodat je ‘s ochtends enkel nog je haren hoeft te doorkammen en klaar is Kees. De gebruiksaanwijzing verchilt verder niet van een ‘normale’ variant, dus je hoeft geen nieuwe technieken aan te leren. Ideaal als je steevast nét te laat opstaat - al moet je dat dan wel van tevoren plannen en je haren dus ‘s avonds alvast behandelen.