Deze Crocs brengen je innerlijke cowboy naar boven

Net wanneer je dacht dat Crocs zichzelf niet meer kon overtreffen, brengt het merk cowboylaarzen op de markt inclusief krokodillen-‘leer’ en sporen. Daarmee zet het de maand Croctober feestelijk in.

door
Redactie online
Leestijd 1 min.

Je zal het ongetwijfeld al opgemerkt hebben in het straatbeeld: de cowboylaarzen zijn helemaal terug. Crocs – dat sinds enkele jaren bezig is aan de meest verrassende comeback in de modewereld – kon de trend niet aan hun neus laten voorbijgaan. Dus komt het nu met de Cowboy Crocs, een ontwerp waar fans al jaren om smeken, dixit Crocs.

113 euro

«De laarzen zijn voorzien van een hoogglanzend krokodillenmotief en opvallende stiksels die hun inspiratie haalden uit de Western», aldus Crocs. «Unieke metallic Jibbitz» en «spinbare» sporen werken de schoen langs achter af. De ontwerpers letten bovendien op de details: Duke, het logo van Crocs, draagt voor de gelegenheid een cowboyhoedje. De Crocs zijn vanaf 23 oktober te koop voor zo’n 113 euro.

Crocs is met deze bijzondere laars niet aan zijn proefstuk toe. In september lanceerde het merk al de Shrek Crocs met ogergroene oortjes. Diezelfde maand werkten ze ook samen met Simone Rocha, voor wel erg blitse Crocs die afgewerkt werden met kristallen en parels.