WTF. Ook onze wimpers hebben tegenwoordig blijkbaar nood aan droogshampoo

Droogshampoo kennen we intussen al jaren en eerlijk, we gebruiken het vaker dan we zouden willen toegeven. Het leven is nu eenmaal druk en een mens heeft gewoon niet altijd de tijd om een halfuur bezig te zijn in de badkamer. Toch waren we enigszins verbaasd over het nieuwste product van MAC: een droogshampoo voor je wimpers.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Het principe is wel enigszins anders dan je van een droogshampoo zou verwachten. Je brengt het product - dat in de verpakking veel weg heeft van een gewone mascara - namelijk niet aan op je naakte wimpers.

Extra definitie

De droogshampoo is namelijk bedoeld om je wimpers mét mascara aan het einde van de dag op te frissen. Wanneer je bijvoorbeeld ‘s ochtends mascara aan hebt gebracht om naar het werk te gaan en ‘s avonds wil uitgaan zonder meteen je hele make-uplook eraf te moeten halen en opnieuw aan moet brengen. Wanneer je in zo’n scenario simpelweg een tweede laag mascara aanbrengt, durft dat al eens gaan klonteren. Met de droogshampoo van MAC is dat blijkbaar niet het geval en als we onderstaande review mogen geloven is het alvast het proberen waard.