Ontdek de door Barbie geïnspireerde vakantiebestemming van je dromen

Barbie is overal. Met de nakende release van de film van Greta Gerwig in het vooruitzicht, lijkt de hele wereld op een roze wolk te zweven. Hoe meer kitsch, hoe beter. Hoe nepper, hoe beter. Hoe rozer, hoe beter. We hadden het eerder al over een wereldwijd tekort aan roze verf en vandaag vertellen we over een heel ander gevolg van de Barbie revival: de opkomst van themavakanties.

door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

Natuurlijk zijn vakanties in thema niets nieuw. Ze komen in allerlei soorten en vormen, gaande van yoga retreats tot culinaire getaways en noem maar op. Toch is deze thematrip extra opvallend, niet in het minst door de kleuren van het verblijf, die het ongetwijfeld goed zullen doen op je Instagramprofiel.

I’m a Barbie girl...

We hebben het namelijk over ‘This is Barbie...’, een nieuwe vakantieformule geïnspireerd door de prent met Margot Robbie en Ryan Gosling. De vakantie wordt aangeboden door Oliver’s Travels en is ongetwijfeld onvergetelijk voor echte Barbiefans. Je verblijft namelijk in een Barbiewaardige woonst naar keuze - inclusief een zwembad omringd door roze als je voor Villa Oca in Spanje kiest - en je krijgt er allerlei extra’s bij om van te genieten, gaande van een Barbiewagen tot Barbie-outfits. Je kan er bovendien voor kiezen om een life coaching sessie, een zelfverdedigingsles en een body positive fotoshoot te volgen. Prijskaartje? 1.750 pond per persoon voor een driedaags verblijf met vier personen, en dat is zonder de prijs van de vakantiewoonst zelf gerekend...