Zo neem je wraak op mensen die in het vliegtuig hun stoel achteruit kantelen

Wie regelmatig het vliegtuig neemt, heeft er vast al eens mee te maken gekregen. De persoon voor je besluit om z’n stoel helemaal achteruit te kantelen, waardoor jouw beenruimte sterk ingeperkt wordt. Niks aan te doen? Toch wel, we hebben namelijk de ideale manier gevonden om wraak te nemen.

door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

Niet iedereen op het vliegtuig is altijd goedgemanierd. Sommige mensen hebben nu eenmaal geen enkele scrupule en twijfelen niet om hun stoel achteruit te kantelen, zelfs als dat betekent dat ze op die manier de vluchtvoor de persoon achter hen een stuk minder aangenaam maken. Op de Australische radio heeft een vrouw uit de doeken gedaan hoe ze wraak neemt op zij die die respectloze praktijk toepassen.

Airco-trucje

Ze legt uit hoe ze de airconditioning, die zich boven de plaatsen in het vliegtuig bevindt, gebruikt om wraak te nemen. «Je kan die draaien in de richting die je zelf wil. Ik zet de airco in zo’n gevallen op maximum en richt die op het gezicht van de persoon voor me», legt de reizigster uit.

Op die manier heeft de persoon voorin twee opties: of hij of zij heeft de hele vlucht een koude luchtstroom in het gezicht, of hij of zij zet z’n stoel weer recht om de airco te vermijden. «Geniaal», aldus de presentator van het radioporgramma in kwestie. Het audiofragment ging intussen al viraal op TikTok en heel wat gebruikers tonen zich enthousiast.