De eerste Fifty Session van het jaar ‘Curated by Flavien Berger’

We zaten er halsreikend naar uit te kijken: de blijde terugkeer van de Fifty Sessions. En voor de eerste van dit jaar is het programma uitgetekend door niemand minder dan Flavien Berger!

door
Online redactie
Leestijd 2 min.

Op dinsdag 28 maart strijken de Fifty Sessions opnieuw neer in de C12 voor twee concerten van opkomende artiesten die alles in huis hebben om internationaal hun stempel te drukken. Dat is toch wat Five Oh, de organisatoren van het intussen befaamde evenement, ons beloven. Zij wisten in het verleden tenslotte al talenten als Angèle, Eddy De Pretto en Clara Luciani te strikken. Niet mis, geef toe. Redenen genoeg om ervan uit te gaan dat de namen die op het podium van de nieuwe Fifty Session verschijnen alle kans maken om tot de sterren van morgen te behoren.

Een waardige curator

Iemand moet die aanstormende talenten natuurlijk ontdekken, en voor de eerste Fifty Session van het jaar vertrouwde Five Oh die opdracht toe aan Flavien Berger. De zanger zorgde prompt voor een line-up met een heel diverse klankkleur.

Aan de ene kant krijgen we Bilou, een Belgische artiest die melodieën creëert in het snijvlak van elektronische muziek en beeldende kunst. Daarnaast staat Sabrina Bellaouel op het programma, een Franse zangeres uit Parijs die minimalistische en hybride soul presenteert en op 3 maart de EP ‘Al Hadr’ uitbracht. Op 5 mei treedt ze trouwens ook op tijdens de Nuits Botanique.

Praktische info

Wanneer? Dinsdag 28 maart om 19u

Waar? C12 - Grasmarkt 116, 1000 Brussel

Hoe geraak je er? Metro Centraal Station of bus 29, 38, 52, 63, 65, 66 en 89

Tickets? Deelnemen aan de wedstrijd van Metro natuurlijk!