LIEF. Dit jongetje barst in tranen uit wanneer klasgenootjes hem verrassen: «Ik ben zo gelukkig» (video)

In Colombia heeft een 8-jarig jongetje de verrassing van zijn leven gekregen. Angel David had nog nooit zijn verjaardag gevierd omdat hij uit een familie komt die te arm is om zoiets te kunnen betalen. Toen zijn klasgenootjes besloten om hem te verrassen, barstte hij in tranen uit.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Zijn vriendjes en leerkrachten verwelkomden hem met met een taart, drankjes, versieringen en liedjes ter ere van hem. Daarna gaven zijn klasgenoten Angel een dikke knuffel.

De moeder van een van de leerlingen legt uit: «De jongen kwam op een dag naar ons toe om te vertellen dat hij droomde van een verjaardagsfeestje. We wisten dat zijn moeder niet de financiële middelen had om daarvoor te zorgen. Daarom besloten we onze krachten te bundelen.»

«Ik ben heel gelukkig, ik heb nog nooit zo'n verjaardag gehad», zegt Angel. «Ik was zo gelukkig dat ik zelfs begon te huilen van geluk. Mijn vrienden knuffelden me en zeiden dat ik moest leven tot ik drieduizend jaar oud ben. En ik wil nu al andere verjaardagen vieren met mijn familie en vrienden», legt het jongetje uit, die zich zijn achtste verjaardag nog lang zal herinneren.

Alles wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be