LIEF. Man verrast echtgenote die niet naar Taylor Swift concert kan gaan (video)

Een Amerikaanse man heeft zijn vrouw verrast met een ‘concert’ van Taylor Swift in zijn woonkamer. De vrouw kon geen tickets bemachtigen voor ‘The Eras Tour’ van Swift, dus kwam de man met een geniaal idee op de proppen. Hij deelde zijn plannetje op Tiktok.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

In de eerste video is te zien hoe Jaron uitlegt dat zijn vrouw Maggie geen tickets had kunnen kopen voor een concert van Taylor Swift. Jaron bedacht dat hij daarop het concert naar hààr zou brengen. In een mum van tijd transformeerde hij zijn woonkamer tot een concertzaal: ballonnen, slingers, gezellige sfeerverlichting, een levensgrote kartonnen Taylor Swift inclusief microfoon, én op het scherm de vorige tour van de Amerikaanse zangeres. «Can’t wait to get her reaction», sloot Jaron het filmpje af.

(Lees hieronder verder.)

In het tweede filmpje zien we hoe zijn Maggie na een dag werken thuiskomt en meteen een outfit in haar handen geduwd krijgt. «Kleed je om en kom dan naar de woonkamer», is het enige wat ze te horen krijgt van haar man. Haar mond valt open van verbazing wanneer ze de woonkamer inloopt. «Dit is zo cool», schreeuwt ze uit, waarna het koppel geniet van ‘het concert’.