Antwerpse dj Amelie Lens toont bolle buik: «Je bent zo mooi zwanger!» (foto’s)

Amelie Lens heeft enkele artistieke foto’s gedeeld waarop haar ronde buik prachtig in beeld wordt gebracht. «Het vrouwelijke lichaam is wonderbaarlijk», klinkt het.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

In juli maakten Amelie Lens en haar man Sam ‘dj Farrago’ Deliaert bekend dat ze in blijde verwachting zijn van hun eerste kindje. Wanneer ze precies uitgerekend is, houden ze voorlopig voor zich, maar wel weten we dat het een meisje wordt.

Kracht

De 33-jarige dj en producer deelde enkele prachtige foto’s op Instagram. «Het vrouwelijke lichaam is wonderbaarlijk. Mijn zwangerschap toonde me een kracht waarvan ik niet eens wist dat ik ze had. Ik ben zo dankbaar voor deze ervaring en kan niet wachten om onze baby in mijn armen te houden», schrijft ze erbij.

Complimenten

Haar volgers reageren vol bewondering op de kiekjes. «Prachtig! Ik vind het zo leuk voor jullie!», «Wacht tot je bevalt. Dan besef je pas echt hoe sterk het vrouwenlichaam is», «Je bent zo mooi zwanger gewoon. Prachtige foto’s», en «Je bent de mooiste vrouw op deze planeet», lezen we onder meer in de reacties.

Klik hieronder op het pijltje naar rechts alle foto’s te bekijken.

Alles wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be