In ‘Blind Getrouwd’ wordt Fleur overmand door emoties vlak voor trouw: «Ik ben aan het trillen»

Maandagavond stappen de twee resterende koppels van ‘Blind Getrouwd' in het huwelijksbootje. Een van de deelnemers is de 28-jarige Fleur Billiet. Vlak voordat ze haar jawoord geeft aan haar toekomstige echtgenoot, hebben haar vriendinnen een verrassing voor haar. En die laat Fleur allerminst onberoerd…

door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

Fleur Billiet neemt op haar trouwdag haar opa een stukje mee, met dank aan haar vriendinnen. Fleurs opa Georges, haar grote steun en toeverlaat, overleed drie jaar geleden. De verrassing van haar vriendinnen – onder andere een bedeltje met de letter ‘G’ – wekt veel emoties op bij Fleur, net wanneer zij klaar staat om te vertrekken naar haar toekomstige echtgenoot. Met wie ze uiteindelijk in het huwelijksbootje stapt, ontdek je maandag.

Is het de 32-jarige Matthieu Angel? Als hij zijn mama gaat inlichten over zijn trouw, valt ze compleet uit de lucht: «OK goed, cool. Maar ben jij daarmee akkoord Matthieu?» Nadine geeft ook haar ongezouten mening wanneer Matthieu z’n kostuum gaat kiezen. «Ik heb nood aan vrouwelijke intuïtie», klinkt het bij Matthieu.

Overdosis stress

Wordt de 26-jarige Isabelle Olivier aan Matthieu gekoppeld? Zij brengt haar laatste nacht als single door in Vé in Mechelen, het hotel waarvan ze manager is. We krijgen te zien hoe ze staat te sterven van de stress wanneer het moment van de waarheid aangebroken is, en hoe haar papa haar nóg meer stress bezorgt.

Tot slot is er de 28-jarige Alexander Scherpereel uit Etterbeek. «Mijn ouders zijn gescheiden en daardoor besef ik heel erg dat liefde een werkwoord is», zegt hij. «Het is misschien ook daarom dat ik zo kieskeurig ben om een relatie aan te gaan. Omdat het echt wel de bedoeling is dat je voor heel lang - ‘voor de rest van je leven’ kan je nooit met zekerheid zeggen - samen zal zijn. Dat het de juiste persoon is.»

Alles wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be