Camille Dhont begint aan opnames van eigen serie: «Ster in eigen sprookje»

De 21-jarige superster in Vlaanderen begon aan de opnames van een nieuw project. Camille Dhont krijgt de hoofdrol in een telenovelle die helemaal rond haar personage draait, laat haar manager William Vaesen weten op Facebook.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Het gaat om een primeur, want voor de eerste keer zou een Vlaamse telenovelle volledig focussen op één actrice. Volgens haar manager gaat Camille de kans krijgen om haar zang en dans-talenten volledig te botvieren.

«Sprookje»

Camille zelf lijkt er al enorm veel zin in te hebben: «De combinatie van zingen, dansen en acteren: dat is hoe het sprookje voor mij zo’n drie jaar geleden is begonnen», zegt het veelzijdige talent hier zelf over in een videoboodschap.«Dat ik de drie dingen die ik het liefste doe nu opnieuw mag combineren in een nieuw sprookjesverhaal is gewoon geweldig.»

Bijna autobiografisch

Het verhaal van de serie lijkt bijna over Camille zelf te gaan, het gaat om een getaltenteerd meisje met een klok van een stem. Die rol lijkt Camille in elk geval moeiteloos te kunnen vervullen, met vijf uitverkochte Lotto Arenas als bewijs. Maar er is één groot verschil tussen de echte Camille en haar rol in de serie die voorlopig nog geen titel kreeg. Het meisje in de serie moet namelijk haar talent verborgen houden voor de buitenwereld terwijl ze het graag wil delen met iedereen. De serie zal verschijnen op VTM.