Chayenne Van Aarle ondergaat borstvergroting: «Ik voelde me een vrouw in een kinderlichaam»

Ex-Miss België Chayenne Van Aarle heeft een borstvergroting ondergaan. Ze besloot om de stap te zetten na haar ongeval en liefdesbreuk. «Ik deeddit voor mezelf. Ik was ongelukkig om mijn vormen», vertelt ze in Het Laatste Nieuws.

door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

Vorig jaar werd Chayenne Van Aarle verkozen tot mooiste vrouw van het land, maar onder dat felbegeerde kroontje ging onzekerheid schuil, vooral over de grootte van haar boezem. «Ik keek in de spiegel en zag een mooie, fiere vrouw met twee lege theezakjes. Ik voelde me een vrouw in een kinderlichaam. Een Miss België met mandarijnenborstjes», legt ze uit in Het Laatste Nieuws.

Kiezen voor eigen geluk

De 23-jarige brunette kroop in februari door het oog van de naald toen ze met haar wagen inreed op een stilstaande vrachtwagen. Ze had behoorlijk wat verwondingen, maar is daar inmiddels van hersteld. «Ik ga heel eerlijk zijn. Na mijn ongeval volgde ook een liefdesbreuk. En toen heb ik beslist enkel voor mijn geluk te kiezen. (...) Ik ging van een A-cup naar een stevige B-cup. Echt drastisch is dat niet. Bovendien gaan aan zo’n operatie heel wat onderzoeken vooraf. Mijn grootste bekommernis was dat mijn lichaam in balans bleef», klinkt het.

Sterke vrouw

Ze brengt haar verhaal naar buiten met een missie. «Wij vrouwen lakken al jaren onze nagels en gaan naar de kapper om mannen te behagen. Maar dit deed ik voor mezelf. Ik was ongelukkig om mijn vormen. Ik werd dan wel Miss België, maar die wedstrijd draait niet meer enkel om uiterlijk. Miss België moet vooral een dame met karakter zijn. Dat heb ik. Ik ben een sterke vrouw. (lacht) Wij vrouwen moeten ons niks aantrekken van wat anderen zeggen. Want wij gaan met onszelf slapen en staan met onszelf op», besluit ze.