Dochter van Donald Trump verbaast volgers in badpak: «Wat een lichaam na drie kinderen!»

Ivanka Trump, de dochter van de voormalige Amerikaanse president Donald Trump, heeft zich uitgeleefd op de surfplank en deelde haar ervaring op Instagram. Daar krijgt ze heel wat bewondering van haar volgers. «Ze is zo mooi!», klinkt het in koor.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Ivanka Trump trotseerde onlangs op een surfplank de kracht van water in een wavepool. Dat deed ze meer dan behoorlijk, al was het niet onlogisch dat ze ook eens van haar surfplank viel. Het 42-jarige model en onderneemster - die drie kinderen heeft, dochter Arabella Rose (12) en zonen Joseph Frederick (10) en Theodore James (7) - deelde haar avontuur op Instagram met een foto en een filmpje.

Complimenten

Haar volgers vinden het straf dat ze zo lang op haar surfplank kan blijven staan, ondanks de moeilijkheidsgraad. Andere volgers complimenteren haar met haar lijntje. «Wow, ze heeft kinderen en dan zo’n figuur!?», «Ik dacht net hetzelfde. Mijn God, zo perfect», «Wat een lichaam na drie kinderen! Zo’n atletische, slimme, knappe en goede mama», en «Ik wil er ook wel uitzien alsof ik nooit kinderen gemaakt heb. Ze is zo mooi!», wordt er gereageerd.

Klik hieronder op het pijltje naar rechts om alle foto’s te bekijken.

Alles wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be