Emile van ‘Blind Getrouwd’ openhartig: «Ik ben het niet gewoon om samen te zijn met een klassevrouw» (video)

Tijdens de huwelijksreis op het Griekse eiland Rhodos worden de gesprekken tussen de kersverse koppels alsmaar openhartiger. Zo zegt Emile in de nieuwe aflevering van ‘Blind Getrouwd’ aan Emma dat hij haar een «echte klassevrouw» vindt, maar dat hem dat soms twijfels geeft. Een uitspraak die Emma zichtbaar raakt.

door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

«Ik ben het niet gewoon om samen te zijn met een klassevrouw als jij», zegt Emile tijdens een romantisch diner. Hij raakt maar moeilijk uit zijn woorden: «Dat is iets superpositief, maar er kruipt tijd en werk in» klinkt het. «Ik apprecieer ook dat je je best doet om er mooi uit te zien. Maar ik moet voor mezelf tot de conclusie komen of ik dat op lange termijn ok vind. Ik bedoel, ik vind het sowieso ok, maar het moet bij mij passen.»

Tijdens het diner herpakt Emile zich later: «Je bent goed van inborst», zegt hij, «en zoveel mensen moet streven naar de helft van wat jij bent.»

«Het is dubbel»

Het is een verwarrende boodschap voor Emma. «Het was dubbel. Het kwam er bijna op neer: ‘Ik vind u heel knap, maar ik ben dat niet gewoon.» Zij weet niet meteen wat ze moet aanvangen daarmee. «Ik vind het goed dat hij erover nadenkt en dat hij daaraan wilt wennen, want ik ga mezelf niet veranderen. Ik wil zeker water in de wijn doen in mijn relatie, maar mijn intrinsieke persoonlijkheid en mijn waarden ga ik voor niemand veranderen.»

Alles wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be