Eva De Roo, Sander Gillis, Sam De Bruyn en Robin Keyaert gaan De Warmste Week presenteren

De solidariteitsactie ‘De Warmste Week’ zal dit jaar gepresenteerd worden door Eva De Roo, Sander Gillis, Sam De Bruyn en Robin Keyaert. Dat heeft de VRT aangekondigd op de radiozenders MNM en Studio Brussel. Dit jaar wordt er geld ingezameld voor 287 projecten, met ‘opgroeien zonder zorgen’ als centraal thema.

door
Belga, Redactie Online
Leestijd 1 min.

De vier presentatoren zullen van maandag 18 tot en met zondag 24 december non-stop radio en televisie maken vanuit ’Het Warmste Huis’ in Brugge. Ze gaan er praten met mensen die acties op touw hebben gezet en zullen ook de platen draaien die via de website dewarmsteweek.be zijn aangevraagd.

De uitzendingen zullen rechtstreeks te volgen zijn op MNM, Studio Brussel en VRT Max. Elke avond zal op VRT 1 ook een liveshow gepresenteerd worden door Niels Destadsbader. Hij presenteert op kerstavond ook de slotshow.

Optredens

Voorts zullen op het dak van Het Warmste Huis elke avond bekende artiesten optreden. Er staan concerten van onder meer Bazart, Clouseau, Pommelien Thijs, Camille, Metejoor, dEUS, Zwangere Guy en Lost Frequencies op het programma. Alle optredens zijn gratis.

Alles wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be