Gers Pardoel haalt uit naar ex: «Kinderen al drie weken niet meer gezien»

De Nederlandse zanger Gers Pardoel is niet te spreken over het feit dat hij zijn kinderen al enkele weken niet meer heeft gezien. «Klaar met onrecht, klaar met leugens», sneert hij naar zijn ex-vriendin.

door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

Met een opvallende boodschap op Instagram klaagt Gers Pardoel aan dat zijn ex-partner en voormalige manager Sélina van Gool hun kinderen langer bijhoudt dan afgesproken. «Inmiddels heb ik mijn kinderen meer dan drie weken niet gezien omdat ze drie weken achter elkaar ziek worden gemeld op de dagen dat ze bij mij horen te zijn», zucht hij. Voor de 41-jarige zanger van onder meer ‘Ik neem je mee’ en ‘Bagagedrager’ is het meer dan welletjes geweest. «Klaar met onrecht, klaar met leugens», voegt hij er nog aan toe.

Beschuldigingen

Gers Pardoel en Sélina van Gool vormden dertien jaar lang een koppel en hebben samen twee kinderen, zoon Goud (8) en dochter Rocci (7). In 2020 zetten ze een punt achter hun relatie. Sélina beschuldigde Gers van huiselijk geweld, zowel fysiek als psychologisch. Aanvankelijk reageerde de zanger niet op de aantijgingen, maar later deed hij dat via zijn manager toch. «Wederom willen we erop hameren dat de beweringen die zijn ex-vriendin Sélina aanhaalt, verzonnen zijn en op sensatie berusten. Het lijkt wel alsof Sélina zijn huidige succes niet kan verkroppen. Het heeft geen zin om hierop in te gaan en verder wil Gers uit respect voor Sélina, maar vooral voor zijn kinderen, niet reageren op deze aantijgingen», klonk het destijds.