Influencer Steffi Mercie deelt trots bikinifoto: «Voel me beter in dit lichaam dan vorige jaren»

Influencer en Tiktok-fenomeen Steffi Mercie heeft een openhartig bericht gedeeld waarin ze toegeeft dat ze een lange tijd onzeker was over haar lichaam. Ze doet dat om volgers die hetzelfde ervaren moed in te spreken.

door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

Met maar liefst 683.000 TikTok-volgers en meer dan 200.000 Instagramvolgers bereikt Steffi Mercie dagelijks een enorm groot publiek. De 20-jarige influencer deelt regelmatig berichten over het reilen en zeilen van haar leven, maar dinsdag stelde ze zich iets kwetsbaarder op.

Geen ideaalbeeld

Ze postte een foto waarop ze in bikini poseert en legt uit dat ze een tijdje worstelde met haar zelfbeeld. «Ben zo blij en trots dat ik me goed voel in mijn lichaam, nog niet 100% elke dag maar toch al veel beter dan de vorige jaren... Het is zomer en een beetje gezond eten en sporten is goed, maar dat mag zeker en vast in balans blijven met je lichaam rust geven en eens een lekker tapasplankje of iets vettigs naar binnen spelen. Laat sociale media je niet gek maken. Er bestaat niet zoiets als een ideaalbeeld van een lichaam, het gaat allemaal over leren om van je eigen lichaam te houden zoals het is», schrijft ze erbij.

Inspiratie

Haar volgers bewonderen haar oprechtheid en halen inspiratie uit haar woorden. «Zo mooi dat je dit deelt! Het kan een grote steun/motivatie zijn voor anderen!», «Deze motivatie had ik echt even nodig. Ik voel mij zo onzeker, maar nu zie ik dat ik dat niet moet zijn, dankjewel», «Zo trots op jou», «Dat is echt heel mooi gezegd. Je bent een mooi meisje met een mooi lichaam en iedereen mag zijn hoe hij of zij wilt. Ben grote fan van u, Steffi!», en «Je bent zo mooi, meid! Je bent hier zo eerlijk over en daar hou ik van!», lezen we onder meer in de reacties.

Wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be