Isabelle uit ‘Blind Getrouwd’ doet mysterieus over breuk met Matthieu: «Er speelde ook wel nog wat meer»

Het ‘Blind Getrouwd’-avontuur zit er voor Isabelle en Matthieu op. Dat kwam voor de kijkers niet als een verrassing, maar Isabelle zou het nog een kans gegeven hebben mocht het niet zo duidelijk geweest zijn dat Matthieu niet verder wilde.

door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

Jammer, maar helaas. Het liefdesexperiment is voor Isabelle en Matthieu op een njet uitgedraaid. Tijdens hun gesprek in de Ardennen werd heel duidelijk dat er geen staartje aan hun huwelijk zou komen. «Dat het tussen ons stroef ging? Ik heb dat zo niet ervaren. Toen Matthieu in de Ardennen liet verstaan dat er voor hem te weinig gevoelens waren, besefte ik ergens wel dat het niet zou eindigen zoals ik had gehoopt. Dat deed pijn natuurlijk, maar ik voelde me niet gedumpt. Die tranen, dat was vooral omdat ik het moeilijk heb om afscheid te nemen van iemand. Al zien we elkaar nog geregeld, hoor, we blijven vrienden», vertelt ze in Dag Allemaal.

Niet beschaamd

De 26-jarige hotelmanager zou hun huwelijk echter nog een kans gegeven hebben mocht Matthieu dat ook gewild hebben. «Ik zou daar niet beschaamd voor geweest zijn, alleszins. Maar uiteindelijk heeft zijn duidelijke ‘nee’ me ook beïnvloed natuurlijk. En euhm, er speelde ook wel nog wat meer, maar dat houden we tussen ons», blijft ze mysterieus.

Kuffelbeer

Een nieuwe relatie hoeft voor haar nog niet meteen, al maakt ze wel duidelijk waar ze naar op zoek is. «Er is niemand in mijn leven, en nu het allemaal op tv te zien is, ligt dat ook wel moeilijk. Ik moet eerst weer op mijn plooi komen. Maar daarna? Een lieve knuffelbeer die graag babbelt en met mij meezingt in de auto is zeker welkom!», besluit ze.

Alles wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be