Jolien en Brecht in tranen in ‘Blind Getrouwd’: «We moeten zien hoe dit verder moet» (video)

Hun eerste kennismaking verliep vlekkeloos, maar nu zit er blijkbaar toch een haar in de boter tussen Jolien en Brecht. Dat blijkt althans uit de vooruitblik van vanavond...

door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

Voor Jolien en Brecht is het ‘Blind Getrouwd’-avontuur heel goed van start gegaan. Het klikte meteen tussen de twee en ook qua uiterlijk lijken ze voor elkaar gemaakt te zijn, bewijze de glinsterende ogen van Brecht toen hij Jolien voor het eerst in bikini zag.

Communiceren

In een teaser voor vanavond zien we echter hoe Jolien en Brecht emotioneel worden tijdens een gesprek op restaurant. «Ik krijg het weer lastig omdat ik jou dat niet wil aandoen», zegt Jolien. «Maar nee, je doet mij niets aan. Ik heb jou van in het begin gezegd dat communiceren belangrijk is. Je moet jezelf kunnen zijn in een relatie. Als je het gevoel hebt dat alles je te veel wordt, dan mag je dat niet opkroppen», antwoordt Brecht.

Niet wegduwen

Voor de camera gaat Jolien wat dieper in op de kwestie. «Ik zat er heel erg mee in. Ik zei tegen hem dat ik niet wil dat hij zich slecht voelt of verdrietig is. Dat is echt mijn bedoeling niet. Hij zei: ‘Misschien sta ik inderdaad wel verder in mijn hoofd dan jij’. Waarop ik zei: ‘Dat is ook oké, maar we moeten gewoon levelen hoe dit verder moet, hoe we het gaan aanpakken’. Hij zei ook: ‘Het laatste wat ik wil, is jou wegduwen’. Maar ik wou ook zeggen dat ik mij niet helemaal honderd procent voelde», aldus de voormalige Miss Gent.

Tranen

Ook Brecht reageert voor de camera, met krop in de keel. «Het voelde tot nu toe aan dat er niets kon mislopen. Maar ja, we zien wel hoe het gaat», klinkt het emotioneel voor de camera. Wat er precies is gebeurd, komen we vanavond te weten.

‘Blind getrouwd’ is elke maandagavond te bekijken om 20.35 uur op VTM en op VTM GO.

Alles wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be