Jonah uit ‘Blind Getrouwd’ deelt pakkende boodschap voor Winnie: «Zij is het teken van echte liefde tussen jou en mij»

Jonah Hulselmans heeft op Instagram een mooi bericht gedeeld naar aanleiding van hun vierde huwelijksverjaardag. «Ik had nooit gedacht dat ik zo’n geweldig persoon ging ontmoeten via een tv-programma», klinkt het.

door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

Vier jaar geleden zochten en vonden Winnie Bogaerts en Jonah Hulselmans de liefde bij elkaar via het datingprogramma ‘Blind Getrouwd’. Ze waren meteen twee handen op één buik en vorig jaar werd hun liefde bekroond met een dochtertje, Lily.

Gelukkige, maar ook minder gelukkige momenten

Inmiddels zijn ze vier jaar met elkaar getrouwd. Reden genoeg om dat mooie moment te eren. «Liefste schattie, vandaag zijn we vier jaar getrouwd. Ik had nooit gedacht dat ik zo’n geweldig persoon ging ontmoeten via een tv-programma», schrijft Jonah op Instagram. Al vier jaar delen we gelukkige, maar ook minder gelukkige momenten. Jij bent mijn allerbeste vriendin! Sinds een jaar is het niet meer enkel jij en ik, maar hebben we ook onze geweldige dochter Lily in ons gezin mogen verwelkomen. Zij is het teken van echte liefde tussen jou en mij. Liefste schattie, een dikke kus en petje af dat je het al vier jaar met mij uithoudt. Op nog eens 100 jaar!», klinkt het.

Felicitaties

In de reacties wordt er vol enthousiasme gereageerd. «Proficiat en doe er nog maar een eeuwigheid bij», «Jullie zijn zo’n sympathiek koppel», en «Gefeliciteerd en nog vele liefdevolle jaren samen», klinkt het onder meer in de reacties.

Alles wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be