Kevin uit ‘Boer zkt Vrouw’ heeft straf nieuws over Heidi: «Daar heb ik helemaal geen probleem mee»

Wie ‘Boer zkt Vrouw’ volgt, weet dat het er ten huize boer Kevin behoorlijk pittig aan toe ging. Uiteindelijk koos Kevin voor Jana, al is Heidi daarom niet per se uit zijn leven. Integendeel...

door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

Wat een spanning daar op de boerderij van Kevin! Na een gedurfde remonte van Elke moest boer Kevin gisteren alsnog een keuze maken uit zijn drie overblijvers. De 28-jarige witloof- en frambozenboer ging uiteindelijk voor Jana. «Ik heb gekozen met mijn hart, niet met mijn hoofd. Ze veroverde het nadat we samen op date waren gegaan in Sluis. We konden zo goed babbelen... Maar toch heb ik lang nagedacht over die beslissing, want mijn hoofd zei iets anders. Ik zag dat Elke en Heidi meer geïnteresseerd waren in het bedrijf. Werkgerelateerd waren zij een veel betere keuze, maar gevoelens kan je niet forceren», blikt hij daarop terug in Het Laatste Nieuws.

Tranen

De teleurstelling was echter groot bij Kevins mama Annick, die haar tranen niet de baas kon. «Ik had iemand anders gekozen», snikte ze bij het afscheid nemen van Elke en Heidi. Ook laatstgenoemde betreurde zijn keuze. «Ik meen oprecht dat hij de verkeerde keuze heeft gemaakt. Ik hoopte dat hij voor Elke zou kiezen, zij stelde zich écht open», zuchtte ze.

Hechte familie

De 38-jarige blondine uit Brugge werd dan wel niet gekozen, maar zal Kevin nog vaak tegenkomen op familiefeestjes. «Ze verkeert met mijn neef. Hij komt hier af en toe helpen en ze hebben elkaar op de boerderij leren kennen. Daar heb ik helemaal geen probleem mee hoor, integendeel, ik ben heel blij voor hen. We zijn een hechte familie. En ook Elke hoor ik nog af en toe. We bellen weleens of sturen elkaar een berichtje, dus dat contact is goed», besluit Kevin.