Kevin uit ‘Boer zkt Vrouw’ openhartig: «Misschien toch de verkeerde keuze gemaakt»

Wat Heidi voorspeld had, lijkt meer en meer uit te komen ten huize Kevin. De twijfel overheerst immers tussen hem en Jana. «Misschien wás het wel zo dat Jana gewoon mijn kop zot wilde maken», vraagt hij zich af.

door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

Nee, Heidi was allerminst blij met de definitieve keuze van Kevin om voor Jana te gaan. «Ik meen oprecht dat hij de verkeerde keuze heeft gemaakt. Ik hoopte dat hij voor Elke zou kiezen, zij stelde zich écht open», reageerde ze achteraf. En nu lijkt de twijfel meer en meer binnen te sluipen bij de 28-jarige witloof- en frambozenboer. Echt gezellig was het niet tijdens hun trip naar Gouda, waar Jana duidelijk maakte dat hij te veel grapjes maakte.

Verkeerde beslissing

Zo zit Kevin echter in elkaar en dat wist Jana op voorhand. Dat zorgde dus voor heel wat twijfels. «Op de trip begon ik me inderdaad af te vragen of ze wel iets voor mij voelde en of zij echt zichzelf was. Dus: misschien had ik dan toch de verkeerde beslissing genomen... Ook al had ik voor Jana gekozen mét een reden. Maar ja, misschien moest ik Heidi gelijk geven. Misschien wás het wel zo dat Jana gewoon mijn kop zot wilde maken. Het was haar precies te doen om: 'Ik heb hem nu gewonnen, voor mij hoeft het niet meer om moeite te doen.' Maar 'Boer zkt Vrouw' is geen doorsneewedstrijd, hé. Het gaat over echte gevoelens, over de liefde. Over mensen hun leven. Al is Jana uiteraard geen slecht mens, helemaal niet. En zal ze het allemaal wel goed bedoeld hebben. Ik weet niet goed wat er scheelde. Als ik de beelden van die zogezegd romantische trip herbekijk, kan ik Elke en Heidi geen ongelijk geven», vertelt hij in TV Familie.

Nieuwe partner

Inmiddels hebben zowel Heidi als Elke de liefde gevonden. «Ja, mijn 'vrouwen' geraken aan een lief, los van mij. Ik ben voor beiden echt heel blij. Heidi en ik zijn nu dus familie. Grappig, hé! Ik vind het heel tof dat ze samen is met mijn neef. En ja, Elke heeft nu een relatie met Diego. Heel mooi. En ook heel fijn dat we allemaal nog door één deur kunnen. Zowel Heidi als Elke hoor ik geregeld. Ze gunnen mij allebei een vrouw die me alle liefde geeft. En dat ménen ze», besluit hij.