Kim Kardashian onherkenbaar met nieuw gemillimeterd kapsel (foto’s)

Kim Kardashian pronkt met een dramatische nieuwe look op de cover van het Amerikaanse ‘CR Fashion Book’. Haar lange lokken ruilde ze in voor een broske, en haar wenkbrauwen transformeerden tot één dunne lijn. Een nadeel: haar nieuwe look brengt associaties teweeg waarmee de 42-jarige influencer niet gediend is.

door
Redactie online
Leestijd 1 min.

Kim Kardashian deelde de coverbeelden op Instagram. Ze lijkt haast onherkenbaar met het gedurfde kapsel – dat voor alle duidelijkheid een pruik is. De coverfoto’s zijn stuk voor stuk dramatische zwart-wit beelden, waar ze al rokend op poseert of met uitgelopen make-up.

Voor Kim Kardashian is het de vierde cover van ‘CR Fashion Book’. Tien jaar geleden stond ze al op de eerste cover. Om het jubileum van het modeblad te vieren, staat ze er dit jaar weer, inclusief een openhartig interview waarin ze onthult dat haar ultieme celebrity crush John F. Kennedy Jr. is.

Vervelende lookalike

Haar nieuwe look heeft evenwel een vervelend neveneffect: fans vinden dat ze met het kapsel nogal lijkt op Bianca Censori, de nieuwe partner van haar ex-man Kanye West. Een vergelijking die Kim Kardashian duidelijk niet apprecieert: iedere comment die maar alludeert op de gelijkenissen, wordt stante pede verwijderd door Kardashians team.

Alles wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be