Lien uit Blind Getrouwd heeft fantastisch nieuws: «Al 4 maanden het gelukkigste meisje» (foto)

Lien Opdebeeck, bekend van haar deelname aan de populaire realityshow 'Blind Getrouwd' in 2022, heeft spannend nieuws gedeeld met haar volgers: ze is weer verliefd! Hoewel haar Blind Getrouwd-avontuur met Joren niet uitmondde in een romantisch succesverhaal, lijkt Lien vier maand geleden buiten het oog van tv-kijkend Vlaanderen haar geluk gevonden te hebben.

door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

Lien Opdebeeck, eigenares van de koffie- en theebar La-P in Aarschot, werd vorig jaar gekoppeld door de Blind Getrouwd-experts aan Joren. Die match bleek echter niet de gewenste vonk te veroorzaken en het paar koos ervoor om vrienden te blijven. Maar Lien heeft intussen niet stilgezeten!

Nieuwe relatie

Via Instagram heeft Lien haar nieuwe relatie met Quentin De Greef wereldkundig gemaakt. In een hartverwarmende post deelt ze twee foto's: één waar ze diep in elkaars ogen kijken en een andere waar ze elkaar een passionele kus geven. De caption drukt haar geluk uit: «Al 4 maanden het gelukkigste meisje».

Quentin is volgens zijn Instagram-profiel een sportliefhebber en lijkt zo helemaal het type van Lien te zijn. In ‘Blind Getrouwd’ had ze het immers over gespierde, blonde mannen: «Mijn vorige vriendjes waren vooral gespierdere blonde mannen. Joren past niet direct in dat plaatje, maar dat hoeft ook helemaal niet.»

«Veel liefde»

De aankondiging van Lien heeft veel positieve reacties opgeleverd, waarondervan deandere 'Blind Getrouwd'-deelnemers. Zo reageert Candice: «Oh zaliigg!! Geniet ervan!» Ook Nuria wenst het koppel alle succes: «Veel liefde jullie toegewenst». Ten slotte is Brecht blij voor zijn mededeelnemer Lien: «Proficiat, jullie!! Hoe schoon.»

Alles wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be