Nu ook vastgelegd op beeld: Harry Styles heeft een ‘broske’

Online werd er al volop over gespeculeerd, maar nu is het ook officieel: Harry Styles nam afscheid van zijn lange, krullende lokken. Dat blijkt uit beelden van TMZ. Daarop is te zien hoe de popster geniet van een concert van U2, met kortgeschoren haar.

door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

Harry Styles-fans waren al een tijdlang in paniek. Eerst verschenen er enkele weken terug complottheorieën dat de popster in realiteit kaal is en een haarstukje draagt. Deze week werden de roddels evenwel concreter: hij zou met een kaalgeschoren hoofd gespot zijn in de gloednieuwe concertzaal ‘The Sphere’ voor een optreden van U2. Op een wazige foto na, waren er evenwel geen bewijzen van zijn nieuwe look. Fans gingen massaal aan de slag met AI om beelden te genereren van de ‘As It Was’-zanger, maar dat voegde enkel toe aan de verwarring.

In rouw

Vandaag bracht TMZ eindelijk duidelijkheid. Harry Styles is scherp in beeld te zien, met zijn vriendin Taylor Russell en...een broske.

Bij velen komt het nieuws hard aan. Hoewel sommige fans elkaar proberen te kalmeren met de boodschap dat het «maar haar is en teruggroeit», liegen de comments onder de video er niet om: «Ik huil», «Ik hoop dat het voor een filmrol is, RIP Harry’s lange haren», «dit is erger dan de scheiding van mijn ouders», en ga zo maar door. Anderen zitten zelfs vast in de ontkenningsfase: «Kijken we naar dezelfde video? Want die persoon ziet er voor mij niet uit als Harry Styles.»

Alles wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be