Olivia Rodrigo geeft toe dat ze «Spijt heeft van bepaalde exen»

Olivia Rodrigo gaf onlangs toe dat ze met mensen uitging «Die ze niet had moeten daten» na het kassucces van haar debuutalbum 'Sour'.

door
Redactie online
Leestijd 2 min.

In een interview met de New York Times vertelde de 20-jarige pop-rockster hoe haar romantische relaties haar tweede studioalbum Guts, dat op 8 september verschijnt, hebben geïnspireerd. Rodrigo legde uit dat het succes van haar eerste album haar het gevoel gaf dat ze onder druk stond om aan bepaalde verwachtingen te voldoen.

Verwachtingen

"Ik had zo'n verlangen om te leven en dingen te ervaren en fouten te maken en te groeien nadat Sour uitkwam, dat ik een soort druk voelde om het meisje te zijn waarvan ik dacht dat iedereen dat van me verwachtte", herinnert de "Vampire"-zangeres zich. "En ik denk dat ik door die druk dingen heb gedaan die ik misschien niet had moeten doen - met mensen ben uitgegaan die ik niet had moeten doen."

Braaf

Hoewel Rodrigo haar benaderingvan relaties omschreef als relatief «braaf», zei ze dat haar ervaringen met daten werden weerspiegeld in de teksten en thema's van Guts.

Sinds Rodrigo's plotse roem, is er veel aandacht besteed aan haar liefdesleven. Paparazzi volgden de voormalige Disney Channel ster en betrapten haar eerder met twee vriendjes: film- en televisieproducent Adam Faze, met wie ze zeven maanden uitging in 2023, en DJ Zach Bia, 27, met wie ze zes maanden uitging in 2022.

Alles wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be