Ooggetuige over laatste uren van Matthew Perry: «Hij voelde zich niet zo goed, alsof hij opeens helemaal geen energie meer had»

Er zijn meer details vrijgekomen over de toestand van Matthew Perry enkele uren voor zijn overlijden. Een ooggetuige vond dat hij zich anders dan anders gedroeg. «Hij klaagde dat hij moe was. Opvallend, want normaal gezien speelt hij met gemak twee keer per dag een match», klinkt het.

door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

Afgelopen zaterdag overleed de Amerikaanse acteur Matthew Perry. De ‘Friends’-acteur, die de rol van Chandler Bing vertolkte, zou gestorven zijn door verdrinking als gevolg van een hartstilstand. Hij werd door zijn assistent levenloos aangetroffen in zijn jacuzzi. Perry werd 54 jaar.

Geen energie meer

Enkele uren voordien speelde hij nog een spelletje pickleball met vrienden. Eén van hen, zijn vaste speelpartner, merkte dat hij die dag niet in zijn gewone doen was. «Hij begon met volle goesting aan zijn pickleball-match, maar daarna deed hij iets wat hij normaal nooit doet: eerder dan gepland naar huis gaan. Hij voelde zich niet zo goed, alsof hij opeens helemaal geen energie meer had. Hij klaagde dat hij moe was. Opvallend, want normaal gezien speelt hij met gemak twee keer per dag een match. Het was dé hobby bij uitstek waarmee hij zijn dagen vulde. Nu was hij na een uurtje al uitgeteld. Dat is de laatste keer dat we hem hebben gezien», vertelt ze in Daily Mail.

Buiten adem

Achteraf bekeken zou zijn vermoeidheid wel een teken aan de wand geweest kunnen zijn. «Nu ik erop terugdenk, was hij de week voor zijn dood wel vaker plots buiten adem, terwijl hij normaal gezien een goede conditie had. Ik wou dat ik op voorhand had geweten hoe ernstig het was», besluit ze.

Alles wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be