Rihanna speelt Smurfin in nieuwe Smurfenfilm

Rihanna is hoogzwanger, maar dat houdt haar niet tegen om een nieuwe wending te geven aan haar carrière. Tijdens CinemaCon kondigde de 35-jarige zangeres aan dat ze de stem van Smurfin op zich zal nemen in de nieuwe Smurfenfilm. Meer nog, Rihanna werkt als producent voor de animatiefilm en zal een eigen nummer inzingen. «Ik hoop dat ik hiermee zal kunnen scoren bij de kinderen.»

door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

Rihanna zit intussen in de laatste fase van haar zwangerschap. «Een animatiefilm maken is zo’n leuke reis voor mij geweest», vertelde RiRi op CinemaCon. «Ik sta meestal in de spotlights als ik iets doe, maar dit was fijn. Ik kon mijn verbeelding gebruiken. En ik kon opdagen in pyjama tijdens mijn derde trimester en tegelijk een blauwe badass zijn.» Ze hoopt bovendien dat ze met deze film op een dag enkele «coole punten» zal kunnen scoren bij haar kinderen.

Makers van The Lego Movie

We zullen evenwel nog even geduld moeten hebben. De nieuwe Smurfenfilm komt pas op 14 februari 2025 in de zalen. Het wachten zal de moeite waard zijn, want de cast belooft veel goeds. Zo regisseren Chris Miller en Matt Landon – verantwoordelijk voor ’22 Jump Street’ en ‘The Lego Movie’ – de film, en is het scenario van de hand van Pam Brady, de man achter ‘Team America: World Police’.

Dit wordt de vierde Smurfenfilm in de reeks. Eerder spraken Katy Perry en Demi Lovato al de stem van Smurfin in.

Tweede kindje

Rihanna kondigde de zwangerschap van haar twee kindje aan tijdens haar langverwachte Super Bowl-optreden. In mei 2022 beviel ze nog van haar eerste zoontje. De zangeres is sinds 2020 samen met A$AP Rocky.