Verrassing van formaat op Foute Party van Qmusic

Het is geen geheim dat er op de Foute Party van Qmusic stuk voor stuk iconische bands optreden, maar dit jaar wordt het wel een héél speciale editie. Er komt immers een meidengroep voor één keer hun ding nog eens doen...

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Geen betere manier om de stress vaarwel te zeggen dan volledig op te gaan in de sfeer van de Foute Party van Qmusic! Dit jaar vindt dat topfeestje plaats op 30 juni in Flanders Expo Gent. Zijn alvast van de partij: Wim Soutaer, Cascada, Katrina (And The Waves), Snollebollekes, Jan Smit, Christoff, D-Devils, 2 Unlimited en Dorothee Vegas & Like Maarten.

Indianendans

Een affiche om U tegen te zeggen, maar daar blijft het niet bij. Ken je de M-kids nog uit een ver verleden? Als ‘Funky Monkey’ en ‘Poppa Joe’ je niet veel meer zeggen, doet de ‘Indianendans’ dat ongetwijfeld wel. Het vrolijke meidentrio, dat tot ongeveer 2005 bestond, komt voor één keer nog eens tot leven op de Foute Party. «Wij doen een reünie, want na meer dan twintig jaar hebben wij nog eens zin om te komen swingen en dansen», klinkt het op Instagram.