Romelu Lukaku gespot met Amerikaanse popster

Op sociale media gaan beelden rond van voetballer Romelu Lukaku met Megan Thee Stallion, een Amerikaanse rapper en songwriter. Naar verluidt zijn de twee samen gespot op het trouwfeest van Lautaro Martinez, een ploegmakker van Lukaku bij Inter Milaan.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Verschillende Vlaamse media speculeren dat Roc Nation de mogelijke link vormt tussen de twee. Dat is het managementbureau van Jay-Z, waar ook Lukaku en Thee Stallion onder contract staan.

Privéleven is geheim

Lukaku geeft niet veel prijs over zijn privéleven. Zo raakte vorige week bekend dat zijn zoontje Romeo (4) een broertje Jordan (1) heeft, dat de voetballer een jaar lang wist geheim te houden. Omdat over de moeder van de kinderen niets geweten is, circuleren de geruchten op sociale media als een lopend vuurtje, zeker door de foto’s waarin Big Rom en Megan Thee Stallion hand in hand staan!

De trouw van Lautaro Martinez vond plaats aan het Comomeer in Noord-Italië. Ook Lionel Messi en zijn vrouw Antonella Roccuzzo waren van de partij, net als veel andere ploeggenoten van de Argentijnse nationale ploeg.