‘Temptation’-Jolien poseert in badpak, maar volgers waarschuwen haar... (foto)

Heerlijk, de zomer die al een beetje in ‘t land is. Maar insmeren blijft belangrijk, zo bewijst Jolien Puype met enkele kiekjes.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

In 2017 deed Jolien Puype de ultieme relatietest door met haar vriend Herbert deel te nemen aan ‘Temptation Island’. Met succes, want inmiddels zijn ze nog steeds gelukkig samen en hebben ze twee kinderen, een zoontje Emilio en een dochtertje Ana Luisa.

Verraderlijke zon

De 29-jarige blondine genoot net als zovele Belgen de afgelopen dagen van het zonnetje. Met de felle zon en de nog niet zo hoge temperaturen blijft het echter oppassen. Jolien deelde enkele kiekjes waarop ze in badpak poseert in een wellnesshotel. «Genieten van de zon! Maar misschien een beetje te veel», schrijft ze erbij.

Verbrande armen

Ook haar volgers zien meteen dat ze zich beter iets meer had ingesmeerd. «Je armen zijn verbrand!», klinkt het. «En nog geen beetje», zucht Jolien. Anderen hebben dan weer alleen maar woorden van lof voor haar. «Zo’n prachtige mama», «De mooiste», en «Je ziet er weer zo goed uit», lezen we ook in de reacties.