‘Thuis’-actrice Lynn Van den Broeck over kritiek op haar borsten: «Ik ben heel blij met mijn mandarijntjes»

Actrice Lynn Van Den Broeck, die we kennen uit ‘Thuis’, reageert in een filmpje op haters die haar borsten te klein vinden. «Ik heb beslist om dergelijke reacties minder toe te laten in mijn leven», klinkt het.

door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

Lynn Van Den Broeck, die de rol van Viv vertolkt in de Eén-serie ‘Thuis’, is vanavond te zien in het Play4-programma ‘Helden van het Internet’. Daarin leest de 30-jarige vriendin van acteur Mathias Vergels enkele reacties voor van mensen die commentaar hebben op haar boezem. «En dan klagen ze over de andere vrouwen waar hun man naar kijkt die grotere borsten hebben dan hen. Een man heeft meer nodig dan mandarijntjes», kreeg ze ooit te horen. «Ja, Michel. Dan zal je vrouw twee meloenen hebben zeker, dat is heel goed. Maar ik ben heel blij met mijn mandarijntjes, want die passen perfect op mijn lichaam», antwoordt ze daarop.

Minstens een D-cup

Nog iemand anders, ene Sasha, schreef het volgende over haar: «Ik moet daar niet van weten. Minstens een D-cup of meer. Het is jammer dat ze met zo’n kleine tieten op tv mogen komen», klonk het. «Oké», lacht ze.

Focus op het positieve

Ze heeft inmiddels een manier gevonden om met dergelijke commentaren om te gaan. «Ik kreeg in het begin heel veel negatieve reacties en nu waarschijnlijk nog steeds. Maar ik heb wel beslist om dat minder toe te laten in mijn leven en om daar minder mee geconfronteerd te worden. Soms zitten daar ook goede reacties tussen, maar je onthoudt altijd die slechte reacties. Echt los van dit heb ik ook echt heel veel mensen, meer zelfs, die lief zijn. Dankjewel daarvoor. Laten we daar meer aandacht aan geven dan aan het negatieve», besluit ze.

‘Helden van het Internet’ is vanavond om 21.00 uur te bekijken op Play4 en GoPlay.