Tom Waes heeft opnieuw de liefde gevonden: «Een heel leuk meisje»

In 2022 zetten Tom Waes en Mieke een punt achter hun relatie van 18 jaar. Vandaag is het 55-jarige tv-gezicht opnieuw verliefd. Dat bevestigt hij in de podcast ’22 minuten stomme vragen’ van MNM. «Het is heel leuk», klinkt het.

door
Redactie online
Leestijd 1 min.

Het was al langer een publiek geheim dat Waes een nieuwe liefde had. Het stel werd al enkele keren gespot in Antwerpen. Ook tijdens de MIA’s en Antwerp Pride waren ze hand in hand gezien. Nu bevestigt hij de geruchten. «Ja, ik heb een nieuwe vriendin. Het is een heel leuk meisje», klonk het op MNM. Waes was niet van plan om zijn relatie bekend te maken, maar versprak zich. Hij legde uit dat hij niet meer op zijn nagels beet: «Twee weken na het programma zei mijn vriendin: ‘Jij bijt niet meer op je nagels». Daarop pikte Keyaert meteen in, en hij vroeg Waes of er een nieuwe liefde was. Wie de gelukkige is, is evenwel nog even een mysterie.

Vorige relatie

Tom Waes en Mieke Morel hadden een relatie van achttien jaar. Tien jaar daarvan waren ze verloofd. Door het drukke schema van Waes kwam het evenwel nooit tot een huwelijk.

Alles wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be