Zangeres Lizzo deelt trots gedurfde foto van achterwerk: «Je bent mijn inspiratie!»

De Amerikaanse zangeres Lizzo heeft een opvallende foto gedeeld die heel wat reacties losmaakt. «Je bent fantastisch en laat haters je licht niet uitdoven», klinkt het in de reacties.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Een foto van Lizzo lokt heel wat reacties uit op Instagram. De 35-jarige Grammy-winnares, die wel vaker de strijd aangaat met de negatieve effecten van sociale media en de huidige schoonheidsidealen, deelde een badpakfoto waarbij ze de focus op haar achterwerk legt. «Trek je nooit iets aan van commentaren op je achterwerk», schrijft ze erbij.

Niet verheerlijken

Al snel stroomden er heel veel positieve, maar ook negatieve reacties binnen. «Komaan, is dit echt nodig?», «Meid, je bent knap, maar je hoeft er niet zo mee uit te pakken», en «Obesitas mag niet verheerlijkt worden», klinkt het in het kritische kamp.

Grote invloed

Andere volgers nemen het meteen voor haar op. «We houden van je. En je bent mijn inspiratie om aan mijn morfodysforie te werken en te stoppen met me zo slecht te voelen over mezelf. Je bent fantastisch en laat haters je licht niet uitdoven. Jouw invloed op de wereld is groter dan je je ooit zult kunnen inbeelden», «Vanwaar al die haat? Ze is een mooie vrouw. Waarschijnlijk kunnen jullie haar gewoon niet aan», en «Mensen die anderen veroordelen omwille van hun uiterlijk in plaats van hun persoonlijkheid moeten dringend aan hun probleem werken», lezen we ook in de reacties.